I måndags var jag på en fantastisk konsert i Filadelfiakyrkan vid St Eriksplan. Där sjöng en kör som tidigare kallat sig Alla kan sjunga gospel, men som nu med ökat självförtroende bytt namn till Happy Voices. Och vilken kör! ELVAHUNDRA medlemmar, nästan uteslutande tjejer i alla åldrar. Det var en imponerande syn när alla dom skulle in på scenen! Nånstans i massan stod min sonhustru Laura, som med stor entusiasm deltar.
Och det lät häpnadsväckande bra när alla dom drog igång. Stämningen steg för varje låt och när gästartisten Ola Salo kom in nådde den höjdpunkten. Säkert vill än fler vara med efter den konserten. Men jag tror dom sa att dom har en gräns för hur många dom får bli.
Tack Laura för den konserten! Och kvällen blev än mysigare av att vi ett gäng innan gick på en jättebra indisk restaurang på Rörstrandsgatan. smiley