Vad händer när kvinnor tar över inom konsten? Är konstens yttersta mening att vara ännu ett forum för honor att attrahera hanar? Kanske är det så. Kanske är det den yttersta meningen med allt i livet.
Jag letar förgäves efter konst i den här tidskriften. Däremot är den här kvinnan generöst exponerad. Och javisst, hon är attraktiv. Med sin stora omsorgsfullt målade läppar. Noga mejkad, med noggrant lagd lite sexigt rufsig frisyr. Noga utvalda kläder. Det enda som stör är det kladdiga hon håller i händerna. Eller är det den perfekta touchen? Med henne kan det bli kladdigt…
Som sagt, förgäves letar jag efter konst i den här tidskriften. Kanske har jag bara missförstått alltihop. Den heter ju inte KONSTEN, utan KONSTNÄREN.
Men om konstens yttersta mening är att attrahera det motsatta könet, hade då några katedraler byggts? Hade några tak i nåt Sixtinskt Kapell målats?

Jag funderar och funderar. Hjälp mig förstå!